Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

James Bond egy csiszolatlan gyémánt

James Bond egy csiszolatlan gyémánt

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizsla keverék
Szín:arany
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

James Bond – 4 év körüli magyar vizsla jellegű kan

 

James Bond a szerencsi gyepmesteri telepről került a gondozásunkba. Robosztus, nagy termetű kutya, aktív életet él, élvezi és igényli a rendszeres testmozgást. Más kutyákkal való viszonyát még nem volt alkalmunk tesztelni testközelből, ha a sétákon odaszólnak neki, hajlamos visszabeszélni nekik, türelemmel azonban összeszoktatható lenne velük. Az emberekkel jó viszonyt ápol, örül, ha foglalkoznak vele, kissé még neveletlen, de jó agyú, könnyen tanítható kutya, akiből leendő gazdája álomkutyát fog tudni faragni.

 

Képek James Bondról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/jamesbond/

 

James Bond kizárólag benti tartással, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem