Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Jang gazdát keres

Jang gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:labrador retriever
Szín:fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

nem: szuka
kor: 6 éves
szín: fekete
fajta: labrador retriever
leírás: Jang 6-7 év körüli labrador retriever szuka kutya. Még 2015 év elején mentettük a csongrádi gyepmesteri telepről, ahova szaporító gazdája adta le. Jang gazdához került, aki keveset foglalkozott vele, nem fektetett energiát nevelésébe, bátorításába, foglalkoztatásába, ezért Jang rendszeresen károkat okozott kertjébe. Ennek megoldásaként néhai gazdája visszaadta őt nekünk. Jang korábban szívférgesen került hozzánk, de a most elvégzett kontroll vizsgálat alapján teljesen negatív!!! Ez mindenképp egy nagyszerű hír, a kontroll vizsgálatait ennek megfelelően is elvégezzük a megnyugtató örökbeadás céljából. Jang most kissé túlkondicionált, fogyókúrát igényel. Bátortalansága az elmúlt év folyamán oldódott, de még mindig nem tökéletes, ezért türelmes, szerető, megértő gazdira vágyik. Másik kutyákkal tökéletes viszonyt ápol, sőt, nagyon szívesen lenne második kutyus valahol!

Státusz: gazdát, ideiglenes befogadót keres keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Csongrádi gyepmesteri telepről
Gyerekbarát: igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta:
Ismert betegség: nincs

Jang fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=763
Jang képtára

Az örökbefogadás menete itt olvasható: http://www.retrieverhelp.hu/index.php?id=orokbefogadnek
06-20/526-2703

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem