Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

János

János

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Akita keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

János 2009. júniusi születésű, akita kan. Az előéletéről annyit tudunk, hogy a gazdája lemondott róla, ismeretlen okok miatt, 2013. áprilisában került először hozzánk. 2015. júniusában gazdira talált tőlünk, de 2016. március 15-én ismét visszakerült a menhelyre, örökbe fogadója úgy döntött, nem tudja/kívánja tovább tartani őt. Pedig Jánosunkkal semmi probléma nincsen. Végtelenül barátságos eb, keresi az ember társaságát, hatalmas méretével arányban áll óriási szíve is, egy szeretni való, szelíd mackó. Kedveli a kimerítő sétákat, pórázon fegyelmezetten közlekedik. A kanokat nem tolerálja, domináns természetű, szuka kutyákkal azonban összeszoktatható. Macskák mellé nem ajánljuk, nem ápol velük barátságot. Gyerekek mellé 10 éves kortól bátran elvihető, idősebbek mellé robusztus termete miatt megfontolandó. Olyan családi házhoz tanácsos elvinni, ahol magas és erős a kerítés, mivel kalandozó és kíváncsi természetéből adódóan szívesen ismerkedik a szűkebb lakhelyén kívüli területekkel is. Felelős gazdát keresünk, aki nem un rá a kutyára, és nem kell újra átélni ennek az árvának az érzést, hogy ismét cserben hagyták…

További képek Jánosról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem