Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Játssz és nyerj a Fressnapf-fal!

2018. július 02.

Játssz és nyerj a Fressnapf-fal!

A Fressnapf első saját márkája, a MultiFit 20. születésnapját ünnepli. Ebből az alkalomból nyereményjátékkal kedveskedünk a Fressnapf kitartó közössége számára. Érdemes velünk játszani, ugyanis nagyszerű nyeremények és felejthetetlen élmények keresik gazdájukat.

A több, mint 500 MultiFit száraz és nedves eledel, konzerv, jutalomfalat, snack, és rágcsálnivaló között biztosan talál megfelelőt bundás, tollas vagy pikkelyes barátja számára. Ráadásul termékeink ár-érték arány tekintetében is tökéletes választásnak bizonyulnak.

Mikor zajlik a nyereményjáték?

Július 2. és augusztus 26. között.

Hogyan lehet részt venni a játékban?

A játékban két módon lehet részt venni: legalább három MultiFit termék egyidejű vásárlásával, és a bizonylatok www.my-multifit.com weboldalra való feltöltésével. Illetve alternatív módon: a Caspar Company GmbH részére postai úton egy levelet kell küldeni, amelyben szerencsekódot kell kérni. Lényeges, hogy a vásárlást igazoló bizonylatot és a kapott válaszlevelet őrizze meg a játék teljes időtartama alatt.

Hány alkalommal lehet részt venni?

Egy résztvevő csak egyszer jogosult részt venni a nyereményjátékban alternatív módon. Ez azonban nem zárja ki azt, hogy a játékos MultiFit termékek vásárlásával többször is versenybe szálljon a nyereményekért. Többszörös részvételre van lehetőség több blokkal vagy akár egy blokkon szereplő több termékkel: 3 termékenként egyszeri részvétel lehetséges.

Hogyan lehet regisztrálni?

A regisztrációra, a vásárlási bizonylat adatainak bevitelére, illetve a vásárlási bizonylat és a szerencsekód feltöltésére szeptember 30-ig van lehetőség a www.my-multifit.com webportálon.

És mi a legjobb az egészben?

Minden beküldő nyer!

Milyen díjak kerülnek kisorsolásra?

  • 20 x 1 családi kirándulás a párizsi Disneylandbe, családi kirándulásonként 5000 € értékben.
  • 200 x 1 családi nyaralás egy vidéki gazdaságban, családi nyaralásonként 1500 € értékben.
  • 2000 x 1 családi fotózás egy kedvenc háziállattal, családi fotózásonként 100 € értékben.
  • Minden további játékos egyenként egy 10 € értékű utalványt kap egy Pixum fotókönyvre, postaköltség nélkül.

​​Ne hagyja ki ezt az állati lehetőséget, és játsszon a Fressnapffal! Sok szerencsét kívánunk minden játékosnak! 🙂