EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jnk! 5 éves kan máltai selyem picsim van. Az ivartalanaításáról gonolkodom. Érdeklődtem a hozzánk legközelebb lévő rendelőben, ahol közölték, hogy a műtéthez szükség van vérvizsgálatra, ultrhangra, műtét után fájdalom csillapítóra / na ezt megértem/ antibiotikumra és az őt kiegészítő gyógyszerre. Persze ezeket, minde a műtét költségein felül számolnák fel. Valóban szükség van mindezekre? Várom válaszát. Köszönettel. Farkas Sándorné

2017.08.26

Állatorvos

A vérvétel és az ultrahang vizsgálat a kutya állapotának felmérését szolgálják, így az altatás kockázata jobban felmérhető. Ezektől természetesen eltekinthet, ezek a vizsgálatok a biztonságot szolgálják. A műtét utáni fájdalomcsillapítás evidencia, antibiotikumot sok helyen rutinból adnak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem