Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jo estét azzal a kérdéssel fordulnék önhöz hogy a tengerialacoknak valami féle védö oltás kel e ?? Illetve a körmeit kel e vág ninés ha igen akkor hol a hogyan ? Választ ellöre is köszönöm

2014.09.12

Állatorvos

Tengerimalacok számára nincsen védőoltás. A karmokat akkor kell vágni, ha túlnőttek. Léteznek kisállatok számára is karomvágók, azokkal a legkönnyebb elvégezni a műveletet. Én azt javaslom, hogy először vigye el a malacot állatorvoshoz, aki pontosan meg tudja mutatni, hogy hogyan kell és meddig lehet levágni a karmokat. A világos színű karmok esetében egyszerű a helyzet, mert azokban látható, hogy meddig tart az ér, fekete karmoknál ez nehezebb.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem