Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó estét! Eltört a cicám egyik hátsó lába 3 helyen, tegnap volt a műtét és ma már el tudtam hozni, de már fel akar ugrani mindenhova, pedig nem lenne szabad, illetve csak az ágyamon tud nyugodtan aludni. Hogy tudnám macskabiztossá tenni a lakás legalább egy pontját éjszakára, amikor nem tudok rá figyelni, ha nincs semmilyen ketrechez hasonló barikádom? Illetve az alomhasználatot hogy tudnánk megoldani? Egyedül nem tudja elintézni, fognom kell a testét mert máskülönben levizelné a kötését.

2018.08.13

Állatorvos

A legjobb megoldás egy nagyméretű kutya kiállítási ketrec lenne, akár kölcsön… Ha ilyen nincs, akkor a lakás legkisebb helyiségét kell átalakítani. Ez lehet akár egy wc is egy kényelmes fekhellyel. Tudom, hogy nagyon nehéz és a cica nem fogja könnyen megérteni, de következetesnek kell lenni, mert annál nagyobb baj nincs, mintha újra törik a lába…Az alomhasználat egy nehéz ügy. Próbáljon figyelni a cicára. Állatorvosoknál és állatpatikákban lehet kapni olyan rugalmas kötszert, ami műanyag alapú. Az néhány csepp vizelettől nem ázik át, de ha nem lehet letörölni róla a pisit, mert túl sok, akkor le lehet cserélni. Beszéljen a műtétet végző állatorvossal és mondja el neki ezt a problémát. Szerencsére a kötés nem szükséges a gyógyulás teljes ideje alatt, így nem kell olyan sok időt kibírni. Kérdezze meg állatorvosát, hogy mikor kell kötéscserére menni és hogy meddig tartja indokoltnak a kötözést.

Vissza a kérdésekhez