Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó estét kívánok! Nem konkrétan betegséggel kapcsolatban kérdeznék… Röviden: volt egy hajléktalan bácsi, és neki egy kutyája. Adtunk neki enni/inni, megszerettük őket, de a bácsi kórházba került és meghalt… Mi hívtuk ki a mentőt, azt mondta, vigyázzunk a kutyájára, ha ő már nem tudna… Mi szívesen elvállaltuk, mert tényleg megszerettük. A kutyus csak bennünk bízik. Gondolom nincsenek oltásai, de félünk elvinni az orvoshoz.. Karanténba zárhatják? Vagy hogy menne ez? Kb. 5-6 éves. Eléggé félénk még, de a természete aranyos, kedves, bújós. Már most imádjuk. Tehát elvehetnék tőlünk pl 2 hét megfigyelésre?
Előre is köszönöm a válaszát! További szép estét!

2016.07.23

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Amennyiben nem harapott embert nem fogják karanténba rakni.Nagyon szép dolog, hogy befogadták, azt javasolnám, hogy mielőbb vigyék állatorvoshoz,aki rendezi az oltásait, chipet rak be ha még nincs neki, és átírja az Önök nevére a kutyust.

Ne aggódjanak,senki nem fogja elvenni Önöktől.

Sok boldogságot kívánok.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem