Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jo estét kivánok. Van egy 23hetes francia bulldog kutyusom. Két napja levert,nem eszik és nem iszik…ha iszik is nagyon keveset. Az oltásai rendben vannak. Parvo virusra gyanakszom de neki nincs véres hasmenése. Viszont a széklete kicsit nyálkál…nem teljes terjedelmében de tartalmaz olyan részt ahol igen. Tudom most az lenne a válasza hogy mielöbb vigyem állatorvoshoz…nos ezt megtettük és azzal rázott le minket hogy front érzékeny a kutya nem beteg. Nos azz hiszem hogy elég jol felállitottam a kór képet a kutyusomról. Kérem segítsen hogy mégis mi lehet a kis drágámmal. Köszönettel: egy aggódó gazdi

2018.02.18

Állatorvos

Ha a kutya továbbra sem eszik és iszik, akkor mindenképpen vigye orvoshoz, tényleg csak ezt írhatom így a távolból. Szükség lehet diétára, probiotikumra, bélsárvizsgálatra. Ha kutyának van bélsara, akkor azért valószínűleg eszik…A parvovírusos bélgyulladás lázzal, levertséggel járó súlyos betegség, ami tipikus esetekben súlyos véres hasmenéssel jár. A nyálkás bélsár inkább vastagbél eredetű problémáknál fordul elő.

Vissza a kérdésekhez