Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó estét kívánok cicámnak lett egy seb a hátán kijött a szőr is ott sajnos olyan helyen van hogy el éri és nyalja csak elég csúnyának találom kérdésem az lenne hogy mivel tudom bekeni vagy meg előzni hogy nyalja.7 hetes a cica

2012.11.23

Állatorvos
Vásároljon gallért a cicának. A seb körül nyírja le a szőrt, és hígított Betadine oldattal naponta többször mossa le a területet. Ha a seb duzzadt, váladékos, akkor vigye orvoshoz a cicát. Ha nem talál ilyen kicsi állatnak való gallért, akkor készíthet is kartonpapírból. Megpróbálhat ramofix hálót (patikában kapható) húzni a kiscicára, úgy, hogy a seb területére gézlapot tesz, amit naponta több alkalommal kicserél.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem