Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó estét kívánok!Olyan problémám lenne,hogy van egy francia bulldogom most lesz 3 éves.Nem igazán találjuk a megfelelő tápot.Nagyon sokat kipróbáltunk.A legtöbbjét konkrétan meg sem ette,a proplane adult digestion-tól hányt most Brit bárányosat adok neki.Ezzel igazán nem is lenne gond csak hogy fogyott tőle a kutya,most 13,5kg de kivan a gerinccsigolyája egy kicsit a csípő csontja olyan mint ha nem lenne rajta semmi zsír. Szeretném ha egy kicsit hízna és táp váltásban gondolkodom.A brit kutyatápból most kb olyan 180g-ot kap naponta de valahogy nem az igazi sokan mondják hogy lefogyott gondoltam hogy megemelem az adagját de mennyit adjak még neki.Sokan ajánlották a real nature kutyatápot csak már nem tudom hogy mitévő legyek.Maradjak a Brit-nél és emeljem az adagot vagy ennek semmi értelme és váltsak egy kicsit testesebb tápra.Előre is köszönöm a segítséget!További szép napot!

2014.09.07

Állatorvos

Szerintem váltson tápot. Nehéz abban tanácsot adni, hogy melyik táp lenne a legjobb, mert kutyánként változó lehet, hogy melyik válik be jobban. Most csak annyit tehetek, hogy felsorolok néhány prémium tápot (a teljesség igénye nélkül): Select Gold, Real Nature, Happy Dog, Royal Canin, Hill’s,  Eukanuba.

Vissza a kérdésekhez