Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó estét! Van egy befogatott másfél éves palotapincsim,és nagyrészt mindent ételt amit kap rágás nélkül lenyel,és nem tudja hol a határ sz evészetében,állandóan ennivalót kér,aztán ha túl eszi magát kihányja. Mit tudok tenni hogy rágja meg az ételt amit kap,és hogy tudja hol az elég? A második kérdésem pedig az lenne hogy egyfolytában feleszi a macska ürüléket a homokból,és bármit teszek mindig talál az udvaron a homokba. Mit csináljak hogy ne egye fel?

2018.01.12

Állatorvos

Ne adjon neki mindig ételt. A tápot áztassa be etetés előtt és naponta 2 részletben adja a kutyának. A kutya csak akkor eszi túl magát, ha ön túl sokat ad neki… Sok kutya addig eszik amíg van étel. Ez a természetben nem jelent problémát, hiszen a kutyafélék  koplalnak, ha nincs zsákmány, ha pedig van, akkor sokat esznek. Ez az ösztön akkor is megvan, ha kedvenceinknek már nem kell koplalniuk soha. Nem lehet megtanítani egy falánk állatot arra, hogy mikor elég, azt kell szabályoznunk mennyit ehet, ezzel meg is van oldva a probléma. A macskaürülékeket alaposan borsozza be. Ha mindig rossz élmény éri amikor talál egyet, akkor talán leszokik erről a nem túl szerencsés szokásáról. Akkor, ha rossz élmények érik az ürülékevés közben és ön is megpróbálja a lehető legtöbb macskakakát eltávolítani, akkor talán minimalizálható ezeknek a baleseteknek a száma.

Vissza a kérdésekhez