Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó estét! Van egy 9 hónapos tacsim mindent szét szed,lehet még tanítani? Ha kiviszem sétálni és szabadon engedem nem jön hozzám vissza és nem fogad szót mit tegyek?Köszönöm válaszát!

2015.11.30

Állatorvos

Természetesen lehet tanítani egy fiatal kutyát. Még öreg állatok is szívesen tanulnak. Szerintem vigye el a kutyát kutyaiskolába és ott tanulja meg, hogy milyen módon kell tanítani, fegyelmezni egy kutyát. Ha céltudatosan foglalkozik az állattal, testileg és szellemileg is lefárasztja, akkor az energiáit jó irányba vezeti le, ráadásul tekintélyt is szerez a szemében, így hallgatni is fog önre. Amíg mindent szétszed a kutya, addig azokra az időszakokra, amikor nem tud rá figyelni tegye olyan helyre néhány játékkal és rágcsálnivalóval, ahol nem tud kárt okozni. Az utólagos büntetést nem értik a kutyák, hiába szidja olyasmiért, amin nem kapta rajta.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem