Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó estét!
Az érdekelne hogy van egy kan házi cicám és mivel panelban lakom nem igazán van mozgás tere.Mivel kellene lefoglalnom hogy lefárasszam nap végére és ne hízón el.Ez alatt játékra vagy egyéb dologra gondolok.Illetve hány hónapos korábban érdemes elvinnem orvoshoz és mivel érdemes beoltatnom?.
Válaszát előre is köszönöm.

2016.08.20

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A lefárasztásra számtalan lehetőség van, áruházainkban is kapható a felhúzható macskajátékoktól, a labdákon át a különböző lézeres pointerekig minden féle macska játék. Természetesen van arra is lehetőség, hogy pórázzal levigye sétálni a cicát, persze csak , ha megkapta  kellő oltásokat. Macskának nincs kötelező oltás, tartási körülmények és a gazdi szándéka dönti el az állatorvossal karöltve , hogy mik azok a vakcinák amiket érdemes megkapnia. Azt javaslom, hogy menjenek el mielőbb, egy féreghajtásra, külső parazita irtásra, és hogy átbeszéljék az oltásokat is.

Üdv

 

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem