Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jo napot .10eves ivartalanitot kandurom egy hete minden nap az agyra pisil .egyebkent szobatiszta .miert teszi ezt ?

2015.12.02

Állatorvos

A vizeletürítési szokások megváltozása betegséget is jelezhet. Mindenképpen vigye el a cicát orvoshoz. A vizsgálatra vigyen magával vizeletmintát is, ha sikerül gyűjteni. Fontos, hogy a minta friss legyen. A mintát olyan edénybe gyűjtse, amit előzőleg kifőzött és teljesen tiszta. Ha nem sikerül otthon vizeletet gyűjteni, akkor a rendelőben a hólyagra gyakorolt nyomással általában sikerül. Ha sem a vérvizsgálat sem a vizeletvizsgálat nem mutat ki semmi kóros elváltozást, akkor viselkedési eredetű a probléma. Végig kell gondolni, hogy mi zavarhatta meg a cicát, mi okozhatott neki stresszt az utóbbi időben.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem