Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! 3 cicánk van,anya és két kölyke,akik már több mint fél évesek. Miután abbahagyta a szoptatást az anya cica ivartalanítva lett. Azóta nagyon agresszív. Folyamatosan fújtat meg morog a kölykeire és ránk is. Mi lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm!!

2016.11.14

Állatorvos

Kedves Gazdi! A cica jelenleg hormonváltozáson esik túl, ráadásul egy olyan idôszak után, amikor intenziven mûködtek a hormonjai. Adjanak neki idôt, de addig is kedveskedjenek neki, pozitív megerôsítés, jutalomfalat. Lehet, hogy viselkedése ilyen marad, ezt el kell fogadni. Az is lehetséges, hogy a megmaradt kölykök miatt agresszív. Esetleg ha elkerülnek a kölykök, változhat a viselkedése. A kölykök egyébként éppen az ivarérés idôszakában vannak, lehet a pozícióját félti. Mutassák meg neki, hogy még mindíg Ô a legfontosabb, akkor is ha a kölykök maradnak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem