Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! 3 hónapos kiscicám már második hete, két-három naponta kihányja amit elfogyasztott. Van, hogy rögtön étkezés után, van, hogy csak órákkal később, de nagyon ijesztő, hogy ennyit hány. Figyelek rá, hogy ne falja az ételt, tápot is váltottunk, de nincs nagy javulás. Mennyire kellene aggódnom? Csak mert sok helyen írták, hogy alapjában véve ez nem kóros egy macskánál. Előre is köszönöm válaszát!

2014.11.28

Állatorvos

Ha a macska ilyen gyakran hány, akkor mindenképpen orvoshoz kell vinni. Mindenképpen ki kell zárni például annak lehetőségét, hogy idegentest van a gyomor és bélrendszerben (játék egy darabja, cérna, apró kavics stb.).  Ha nem derül ki semmi a vizsgálatok során, akkor valóban előfordulhat, hogy csak a táplálékra érzékeny. Ebben az esetben vásároljanak érzékeny kölyköknek való tápot és próbálják ki, hogy annak kizárólagos etetésekor is jelentkeznek-e a tünetek.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem