Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! A kérdésem az lenne, hogy mire lenne szükség, vagy milyen teendőkkel jár egy macska lakásban tartása, mit kell a lakásban tartás előtt elvégezni. Nem szeretném ha állandóan bent lenne (pl. éjszakára) , ez miként oldható meg? Válaszát előre is köszönöm!

2011.11.08

Állatorvos
Egy cica lakásban tartásához nem szükséges nagyon sok felszerelés. Szükség van: etetőtálra, itatótálra, macskaalomra, karomkoptatóra, játékokra. Készítsen egy zavartalan, kényelmes alvóhelyet is a cicának, ahová nyugodtan elhúzódhat. Szüksége lesz oltásokra, féreghajtóra és parazitaellenes kezelésre. A kint-bent eltöltött idő majd kialakul. A macskák nagyon szeretnek a szabadban kóricálni, úgyhogy ha lehetősége van erre, akkor igénye is lesz rá. Sajnos azt tudni kell, hogy egy kijáró macskára mindig több veszély leselkedik.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem