Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! A kutyám 3 hónapos és még egyetlen oltás sincsen neki beadva, mivel én úgy tudom hogy csak a veszettség elleni kötelező. Igaz ez? És azokat amiket még kisebb korába kellett volna beadatni azt most is be lehet?

2016.05.10

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Az igaz, hogy csak a veszettség oltás kötelező, a többi csak erősen javasolt. Így most a kutyája védtelen nagyon sok vakcinázással kivédhető fertőző betegségtől, mint a parvo, szopornyica, fertőző májgyulladás stb. Mindenképpen javasolnám, hogy adassa be mielőbb a kutyusnak az elmaradt oltásokat, és ha megkapja az ismétlőt is, védett lesz attól függetlenül hány hónaposan kapta meg. Csak a szerencséjének köszönheti, hogy eddig nem kapott el valami súlyos betegséget a kiskutya, amibe bele is pusztulhatott volna.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem