Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! A macskám vemhes és azt szeretném kérdezni,
hogy honnan fogom tudni hogy szült-e már, és hogy mikor fog, mert kint van napközben. Ha kint szül, akkor a kölykeit hazahozza?

2011.05.10

Állatorvos
Az, hogy a cica kint a kertben vagy bent a lakásban ellik-e, az csak rajta múlik. Sok kijárós cica inkább a biztonságosabb lakást választja kölykei világra hozatalához. Előfordulhat persze, hogy ez Önöknél nem így alakul, ha mégis jobban szeretné, hogy a kiscicák bent a lakásban szülessenek, akkor a vemhesség vége felé már ne engedj ki az anyamacskát. Igen, az is előfordulhat, hogy cicája hazaköltözteti az almot, ha mégsem véli megfelelően biztonságosnak az előző vackukat. Az ellés bekövetkeztéről a cica hirtelen "lefogyása", az emlők duzzanata és a csecsbimbók megnyúlása fog tanúskodni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem