Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Azt szeretném kérdezni hogy az yirki kiskàny kutyusom csak a pàrizsit eszi meg mit tudna tanàcsolni mit csinàljak hogy màrt is egyen. Én màr minden féle kajàt kiprobàltam de ö hüséges a pàrizsihez. Vitamint kap.

2016.05.25

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Következőt tudnám javasolni: tegye ki elé napján 2szer a neki szánt teljes értékű eleséget (jó minőségű táp + egy kis konzerv az íze kedvéért),legyen előtte 20, de maximum 30 percet, majd vegye el, és utána semmi mást ne kapjon a kutya. Se étkezésként, se nasiként. A 2. 3. napra eléggé éhes lesz ahhoz, hogy meg fogja enni a normális eleséget is. Azért nem eszi meg, mert pontosan tudja, hogy a gazdi fog neki adni párizsit, amit jobban szeret. Még kutya éhen nem halt úgy, hogy előtte lett volna napjában 2szer az eleség. Azért is fontos lenne átállítani, mert a vitamin és a párizsi még mindig nem teljesen tartalmazza azt amit egy kutyának meg kellene kapnia.üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem