Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Azt szeretném megtudni, hogy a csincsilláknak elég a szaraz táp meg néha egy kis nasi vagy kell adni nekik zöldseget vagy gyümölcsöt? És az normalis ha alig isznak?

2014.05.17

Állatorvos

Alapvetően fontos, hogy a csincsillák előtt mindig legyen jó minőségű széna és mindig legyen ivóvizük, amiből annyit fogyasztanak, amennyit igényelnek. Emellett fontos a jó minőségű táp etetése is. Lédús zöldségeket, gyümölcsöket csak nagyon kis mennyiségben fogyaszthatnak (természetes élőhelyükön nem igazán találkoznak ilyesmivel). A nasikat csak kiegészítésként adjuk.  Néhány dolog (a teljesség igénye nélkül), amit ehet a csincsilla: csipkebogyó; vékonyra vágott, majd megszárított alma, banán, répa, biobuláta.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem