Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Beköszöntött a hideg! Felnőtt rövidszőrű kutyánk (stafford) nagyon fázós. Arra gondoltunk, hogy a lakásban jobban érezné magát, mert amúgy is imád a közelünkben lenni.
A probléma az, hogy még soha nem volt kozmetikusnál, a fürdetéshez meg már hideg van odakint, de mielőtt beengednénk fontos lenne valahogy megtisztítani. Milyen módszerek vannak még a kutya tisztítására a fürdetésen kívül? Ön mit ajánl?

2011.10.15

Állatorvos
Léteznek száraz samponok is, de én azt javaslom, hogy bátran vágjanak bele a fürdetésbe, mert az a legalkalmasabb módja a kutya tisztításának. Keressenek egy kozmetikust, aki vállalja, és az Ő segítségével együtt fürdessék meg a kutyát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem