Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot Doktornő!
Első kutyusunkat hoztuk haza a párommal.Most 6hetes németjuhász.Ön milyen konzervet tápot vitamint ajánlana és ha konzerből hány g-ot egy nap?Kezdők vagyunk és szeretnénk ha erős és egészséges lenne a kutyánk.Várom válaszát
Köszönöm

2016.07.21

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Én azt szoktam javasolni, hogy amíg felcseperedik a kutya (1,5 éves kor), kapjon igazán jó minőségű kutyatápot (pl: Royal Canin , Hills nagytestű kölyök tápja). Száraz kutyaeledel legyen az alap, a zsákon található mennyiség, és ahhoz lehet ízesítésként keverni esetleg egy kis konzervet vagy házi kosztot (persze ne túl sósat vagy fűszereset) attól függően, hogy a későbbiekben mivel szeretnénk etetni a kutyusunkat. Ha tényleg jó minőségű tápot kap nem kell mellé semmilyen kiegészítő kálcium vagy vitamin készítmény, sőt kifejezetten tilos. Ha mindenképpen akarnak kiegészítést adni az kizárólag valami zöld kagyló kivonat vagy cápaporcos ízület erősítő legyen ,de nem más.

Üdv

Vissza a kérdésekhez