Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó Napot Doktror Nő! Olyan problémám lenne, hogy van egy Németjuhász kutyusom, aki egy éves volt a nyáron. Körülbelül két hete vettük észre, hogy nagyon magányosnak tűnik, állandóan nyüszög, még akkor is, ha kint van vele valaki az udvaron. Egy ideig el van, de aztán vissza megy az óljába. Nagyon szomorú mindig. Miért lehet ez? A szomszéd kan Németjuhász befolyásolja?
Előre is köszönöm válaszát!!

2014.12.05

Állatorvos

Nem írja, de feltételezem, hogy a kutya szuka. Fontos lenne tudni, hogy a kutya mikor tüzelt, vagy most tüzel-e. Általában a tüzelést követő két hónapban (az álvemhesség idején) jelentkeznek szukáknál hangulatváltozások: a szuka visszahúzódóbb, kuckót épít, esetleg játékokat gyűjt maga köré. Érdemes megvizsgálni, hogy nincsen-e az emlőkben tej. Szerintem vigye el állatorvosához a kutyát, és a biztonság kedvéért nézzék meg, hogy nem áll-e valamilyen betegség a viselkedésváltozás hátterében.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem