Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot dr. nő!Most lesz egy bolognese kiskutyánk, és vettem neki Select Gold Mini junior sensitive száraztápot és konzervet. Néztem,hogy mennyit kell majd adni neki. A konzervnél azt írja, hogy kb. 2,3 dkg-ot kell 24 órára neki, a száraz tápból meg 1 dkg 24 órára? Tudom,hogy nem kell nekik sok, de létezik, hogy ilyen keveset kell adni? Nekem nagyon kevésnek tünik.Köszönöm válaszát.

2014.10.21

Állatorvos

A száraztáp adagolási útmutatója szerint egy 2kg súlyú 2 hónapos kutya adagja 50 g. Nézze meg újra a táblázatot. Az adagolási útmutató mindig csak irányadó, ennyit kell adni a kicsinek először. Ha a kölyök sovány, akkor kaphat többet is, ha nagyon hízik, akkor meg vissza kell venni az adagból egy keveset. Még fajtán belül is nagy különbségek lehetnek kölykök között, egy örökmozgó több ételt igényelhet, mint egy világ lustája. Mindig az állatot figyelje és oltások alkalmával mindig kérdezze állatorvosát, hogy megfelelő kondícióban van-e a kölyök.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem