Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

jó napot! Egy olyan kérdésem lenne hogy tegnap vettünk egy törpe nyuszit 7 hetes. Akereskedesben itatobol ivott, azonban amiota hazahoztuk 12 oraja szerintem nem ivott. Mert a viz mennyisége ugyan annyi. Probálkoztam bekenni az itató száját gyümölccsel. Messziről nézem hogy ne zavarjam meg , mert ott olálkodik körülötte. Csak félek hogy nehogy baja legyen mert nem iszik . Mit tehetnék még? Meddig várjak hátra raszokik? Rakjak be tálba vizet? Vagy mit tegyek? Előre is köszönöm!!

2015.11.07

Állatorvos

Ha a nyuszi ismeri az önitatót, akkor szerintem nincs baj, akkor szokott átmenetileg probléma adódni, ha az önitató új, és az állat még nem jött rá a használatára. A nyuszik nagyon keveset isznak, és a felvett víz mennyisége nagyban függ attól, hogy mit esznek. Ha például evett egy kis almát, akkor lehet, hogy nem fog inni. A biztonság kedvéért betehet egy itatótálat, csak az a baj, hogy azt könnyen kiborítja és vizes lesz az alom is, a nyuszi is. Fél nap még nagyon rövid idő, valószínűleg a nyuszi még nagyon stresszes, minden új neki, ezért ha amúgy élénk, aktív, akkor én nem aggódnék nagyon.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem