EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot. Érdeklődni szeretnék, hogy most költöztünk párommal és nyuszónkkal másik megyébe íg, még nem találtunk neki megfelelő állatorvost. Ezért Önt kétdezném meg, hogy mitől lehet az, hogy a nyuszinknak sokszor megy a hasa. Vagyis nem csak bogyókat produkál. Az étrendje annyiban változott hogy szokott kapni almaszirmot. Eddig is mindig kapott valamilyen gyümölcsöt azokkal nem volt gond. Az életvitele annyiban változott hogy mostmár nem velünk van bent a lakásban hanem az erkélyen. Ez is közre játszhatott? Köszönöm szépen a válaszát.

2016.10.26

Állatorvos

Kedves Gazdi! Mind a kettő okozhatja a hasmenést. A nyulak ún. stressz szerve a bélrendszerük. Vagyis bármilyen stressz éri őket, a belük fog reagálni- hasmenéssel, puffadással stb. Az ételét próbálják a régire visszaállítani teljesen és kapjon Bio-lapis probiotikumot. Ha azonban nem javul néhány napon belül a hasmenés, mindenképpen keressenek fel egy állatorvost.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem