Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Érdeklődni szeretnék van egy 2 hónapos shai pei ünk és a szemgolyót alig lehet látni fel volt varva a szeme.a szemgolyó alatt pedig ilyen fehér rész van.erdeklodni szeretnék mi lehet ez? Előre is koszonom.

2014.06.27

Állatorvos

Sajnos így, hogy nem látom a kutyát, nem tudom megmondani, hogy mi lehet az amit lát. Sajnos ennél a fajtánál van olyan, hogy többször is szükséges korrekciós műtéteket végezni a növekedés során. Lehet, hogy az alsó szemhéj nem illeszkedik rendesen a kutya szeméhez, hanem lóg, így a kötőhártya azon részét is látja, ami normális esetben a szemhéj belső felületét borítja és közvetlenül érintkezik a szemgolyóval (így aztán nem látható). Vigye orvoshoz a kölyköt.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem