Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Fél éves jól fejlett rottweiler hetek óta nehezen kel fel, picit sántítva indul el az egyik lábával. Utána bejáródik. Doki tapogatta, nem fájdalmas sehol. Kaja adag csökkentve lett és elhagytuk a csonterősítőt. Nem javult. Mi lehet, mi a kezelése? Köszönöm.

2016.04.02

Állatorvos

Üdvözlöm!

Első lépésnek ez nagyon jó, hogy a táplálékát csökkentették, csonterősítőt pedig egyáltalán ne adjanak. Porcerősítő javasolható (GAG, zöld kagyló kivonat,stb)

Én azonban mindenképpen javasolnék egy RTG vizsgálatot, hogy kizárjuk az esetleges dyspláziás megbetegedéseket, amennyiben erről van szó 1 éves kor alatt még sokkal jobb eséllyel rakható helyre az állat lába, mint később.

Ideiglenesen adható NSAID fájdalomcsillapító, de ez csak tüneti kezelés, az okot nem szünteti meg!

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem