Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó Napot Kedves Doktornő/Úr!
A hétvégén találtunk egy kiscicát olyan 3-4 hónapos lehet,nagyon barátságos hízelgő kis állatka,de sajnos nem akar enni már mindent kipróbáltam nála de csak falatokat eszik és csak inni akar . Teljesen tanácstalan vagyok . Ön szeirint beteg lehet vagy mi a baj vele?
üdv
szilvia

2016.11.28

Állatorvos

Kedves Gazdi! Ha csak inni akar, akkor adjanak neki inni, de folyamatosan kínálják étellel is ( hagyják elôtte a tápot). Nem lehet tudni mennyi ideje van kint és éhezik, szomjazik. Állatorvoshoz azért vigyék el, ha megtartják, mert féregfertôzött lehet, meg kellene állapítani a nemét (nôstény cica ennyi idôsen akár vemhes is lehet) és szûrésekre, oltásra lenne szüksége. Általános vizsgálat során kiderül milyen a kondíciója.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem