Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot ! Kezdő kutyagazdi vagyok, Lassan 6 hónapos lesz a kis mopsz kutyám,érdeklődnék, hogy 6 hónapos korban kell e ismétlődő védőoltásokat kapnia? Köszönöm.

2012.02.05

Állatorvos
Sajnos nem tudom, hogy állatorvosa milyen protokoll szerint oltotta a kiskutyát. Elvileg mostanra már van 2 parvovirusos bélgyulladás elleni oltása, illetve 2 kombinált oltása és túlvan az első veszettség oltáson is. A kombinált oltást meg szoktuk ismételni fél éves kor körül és szüksége van a kiskutyának még egy veszettség elleni védőoltásra is. Léteznek ezen kívül egyéb vakcinák is ( kennelköhögés, lyme-betegség, coronavírusos bélgyulladás stb). Ezek szükségességét beszélje meg állatorvosával a kutya életmódjának figyelembevételével.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem