Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok
Szeretném kérdezni vettem egy csivavát és nem kaptam oltási könyvet csak 3db vakcinás üveget ilyenkor mi a teendő mert az elöző gazda állitja hogy megkapta az oltásokat válaszát előre is köszönöm
Üdv Timi

2014.10.07

Állatorvos

Kérdezze meg az előző tulajdonost, hogy ki adta be az oltásokat. Teljesen szabálytalan, hogy a kutyának nincsen oltási könyve, ha állatorvos adja be az oltásokat, akkor minden esetben kiállítja az oltási könyvet. Oltóanyaghoz elvileg csak állatorvos juthat hozzá, tulajdonos csak recept ellenében. Ha mégis állatorvos oltotta a kölyköt (remélhetőleg…), akkor az orvos nyilvántartásában valószínűleg ez szerepel. Kérdezze meg, hogy melyik orvos oltotta a kölyköt és kérje meg, hogy állítson ki egy oltási könyvet. Ha nem tudják bizonyítani, hogy a kölyök valóban be van oltva, akkor látogasson el választott állatorvosához, és inkább vegyék úgy, hogy nem biztos, hogy megkapta az oltásokat…Vigye magával a vakcinás üvegeket is. Az oltási sort már nem valószínű, hogy újra fogják kezdeni, de megfontolandó, hogy kombinált oltásból eggyel többet kapjon.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem