Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó Napot Kívánok! Olyan kérdéssel fordulnék a Önökhöz, hogy mandula gyulladasa volt a 2eves törpe schnauzeremnek. Kapott injekciót, antibiotikum kezelést. A tünetek megszűntek, az orvosa szerint 90%ig gyógyult a mandula. Most egy hét elteltével kezd újra előjönni a jellegzetes szuszogas, kis köhögés. Mézes kamilla teát adok neki és béres cseppet. Tudok még neki valahogy segíteni h a köhögés ne jöjjön újra vissza? Köszönöm szépen!

2018.08.20

Állatorvos

Ha ilyen hamar visszatértek a tünetek, akkor mindenképpen vigye vissza az orvoshoz a kutyát. Lehet, hogy nem kapott elég ideig antibiotikumot,  vagy a kórokozók közül esetleg nem volt mindegyik érzékeny a gyógyszerre. Felmerül, hogy szükséges lehet egy mikrobiológiai vizsgálat, hogy a kórokozó és annak érzékenységének ismeretében célzott kezelésre lenne lehetőség. Természetesen a kezelő állatorvos tud majd igazán megalapozott véleményt alkotni.

Vissza a kérdésekhez