Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok!
A patkanyom oldalán a bordaja fölött megjelent egy seb, amin mely, sötét varszeru valami van és olyan, mintha nőne. A szőr kihullott körülötte. Nem vérzik, ritkán vakarja. Nem puklis, csak egy mély nagy var. Mi lehet ez? Mit tegyek vele? Nincs sajnos egzotikus kisallatorvos felénk, a helyiek meg nem vállalják, mert nincs ilyen allathoz megfelelő felszerelésuk.
Köszönöm

2018.09.02

Állatorvos

Keressen egy állatorvost, aki szakszerűen ellátja a sebet és ad antibiotikumot és valamilyen helyi kezelésre alkalmas antibiotikumot tartalmazó készítményt. Erre bármelyik állatorvos képes. Ha egy ilyen kezelésre nem javul a terület, akkor felmerül, hogy esetleg daganatos betegségről van szó. Sajnos látatlanban nem tudok ennél többet segíteni. Ha nem is ért egzotikus állatokhoz egy állatorvos, azért arról tud nyilatkozni, hogy milyen eredetűnek tűnik az elváltozás…

Vissza a kérdésekhez