EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok!
8 hónapos házi cicám mellé tervezünk egy kiskutyát hozni.A félelmem az, hogy azt mondják csak akkor lehet sétáltatni ha minden oltása megvan, viszont budapesti lakosként (ahol nincs kutyamentes övezet) ez nállam nem megoldható ha szobatisztaságra szeretném nevelni. Kockáztatni sem szeretnék hogy mindenféle vírust elkapjon. Ilyenkor mi a teendő? És olyan cica mellé nem is ajánlatos hozni akinek nincs oltása? (a cicus lakásban tartott)

2016.02.29

Állatorvos

Egy lakásban tartott cica nem jelent veszélyt egy kölyökkutya számára, hacsak azért nem, mert nem örül az új jövevénynek, amire számítani kell. Fontos, hogy mindkét állat kapjon féreghajtót. A lakásban tartott kölyköket lehet kezdetben kutyapelenkára szoktatni. Nem célszerű a kölyköt olyan helyre vinni, ahol sok kutya sétál, de mindenhol vannak félreeső részek, ahová rövid időre leviheti a kiskutyát, hogy tanulja a szobatisztaságot. Nem könnyű időszak, de sokan átvészelték már.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem