Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok! Ivartalanított fiú kutyának való tápot keresnék, de elbizonytalanodtam, mert találtam (Royal Canin) Neutered és Sterilized tápot is. Ezek közül vajon melyik való (volt) fiúkutyának?

2016.05.16

Állatorvos

Kedves Gazdi! Mind a két táp ivartalanított állatoknak készült, a sterilized tápokat inkább macskáknál használják, míg a neutered szót meg kutyáknál, de az is előfordulhat, hogy változtatnak a néven egy új termék kihozatalakor. A Royal Caninnál van külön fiú kutyák részére (male). Bármelyiket választja a kutyus jól fog járni, mert jó minőségű állatorvosok által fejlesztett, megbízható tápokat gyárt ez a cég.üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem