Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok!

Van egy kiskutyánk aki három hónapos múlt. Már pár hete figyelem és azt veszem észre, hogy nagyon magas a légzésszáma. Tudom, hogy meleg van és játszik. Van amikor alszik és akkor számolom neki 45/ percnél kevesebbet soha nem számoltam neki. Először azt hittem, hogy például álmodik és azért ilyen sok neki. Nagyon nehéz megszámolni mert egy örökmozgó kutyus. De szerintem ez a szám nem reális. Azonnal forduljunk orvoshoz? Ön mit javasol? Az orvosunk ezt hogy tudja megvizsgálni? Mert biztos ott is más szám fog kijönni, ha mondjuk picit fél…

Válaszát előre is köszönöm!

2016.07.07

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ha a nyugalomban számolt légzésszám is 45 felett van, az valóban soknak tűmik egy kicsit. Számolják meg minél többször amikor nyugodt a kutyus, és fekszik, pihen, de nem alszik. Én azt javaslom, minél előbb menjenek el állatorvoshoz, aki átnézi a kutyust, esetleg ha szükséges EKG-t,szívultrahangot csinál.

Üdv

Vissza a kérdésekhez