Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok!Tegnap halt meg yorkshire terrier kutyusom és nem hagy nyugodni hogy mi okozta a halálát.6éves szuka volt.Mikor elvittük az egyik állatorvoshoz,akkor étvágytalan volt.Azt mondta az orvos hogy lázas,illetve be van gyulladva a bele.Kapott rá antibiotikum injekciót,majd nekünk normaflort kellett adnunk,polybét és augmentint.Aznap illetve másnap evett és a kedve is jobb lett,majd ismét ugyan az volt vele,mint Mielőtt elvittük az orvoshoz.Akkor már láza nem volt,de a torka is be volt gyulladva.Ismét kapott antibiotikumot.Szintén jobb lett két napig,majd rosszabb lett,mert elkezdett hányni illetve fosni.Ekkor már egy másik orvoshoz vittük,ott azt mondták hogy lehet baktériumos fertőzés,kapott antibiotikumot,valamilyen injekciót,illetve infulziós kezelést,nekünk meg Probicol-H pastát kellett adnunk és a normaflort.És másnap vissza kellett vinni mégegy infulziós kezelésre.Addig nem evett,ha ivott ki is hányta,illetve a normaflort is.Mikor visszavittük ezt mondtuk is,megkapta a 2.infulziós kezelést és antibiotikumot és szintén megint másnap visszakellett vinni infulzióra.A 2.kezelés után még mindig nem evett,de inni már igen,és nem is hányta ki.Reggel már volt széklete ismét,igaz fosi volt,fekete színű,de napközbe már rendes állagú volt.Délután visszavittük a 3.kezelésre,de most kapott valamilyen injekciót is.Otthon már egész ügyesen ment,mintha több energiája lett volna,ivott is rendesen,este viszont hörgött egyett és alulról elvérzett.Illetve a széklete színére azt mondták hogy lehet mérgezés,de nagyon kis esélye volt hogy méreghez jutott.Elnézést a regényért de úgy gondoltam hogy mindent le kell írni.Előre is köszönöm a válaszát.

2016.07.19

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Így sajnos nem tudok mit mondani. a kutya csak tüneti kezelést kapott. Nem írta , hogy vettek volna vért, néztek volna vizeletet, készült e hasi ultrahang. Ezek a vizsgálatok segítettek volna hozzá a diagnózishoz, aminek segítségével kezelhető lett volna a kutyus, nem csak tünetileg. A hányás, étvágytalanság, bágyadtság több tucat betegség tünete lehet, nem hoz közelebb a megoldáshoz.

Sajnálom a kutyáját.

Üdv

 

Vissza a kérdésekhez