Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot Kívánok!

Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy van egy lány tacskó kutyám és kb. 1 hete folyamatosan rázza a fülét. Egész nyáron vakarta, sokat tisztogatta a lábával, de most 1 hete vettem észre, hogy ha jön oda hozzám rázza a fejét, a füleit elég gyakran, kb fél percenként. Próbáltam fültisztító cseppel kitisztítani neki, vagy legalább megnézni neki, hogy van e benne valami idegentest vagy zsír, de utálja ha füléhez érek, odakap és hisztizik. ( elvan kényeztetve, amiért nagyon haragszok a szüleimre, hogy elkapatták kiskorától kezdve ).
Érdeklődnék, mitől van ez a fej/fül rázás ?

Üdvözlettel: S. Andrea

2016.09.25

Állatorvos

Kedves Andrea!

Látatlanban csak tippeket tudok mondani, hogy mitől lehet a fülrázás (allergia, bakteriális, gombás fül gyulladás, toklász, atka stb). Mindenképpen vizsgálatra kellene vinni , ahol – ha kell egy felületes bódításban- alaposan meg tudják egy speciális műszerrel ún. otoszkoppal vizsgálni a kutyus fülét és hallójáratát. Látatlanban nem jó semmit belecsöpögtetni, mert ha dobhártyasérülés áll fenn és befolyik a szer a belső fülbe az komoly hallás károsodást okozhat.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem