EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok! Van egy 16 éves ( novemberbe tölti) havanese kislány kiskutyám, cussencoros, légcsőszükületes, 1,5 éve állanndóan köhög és a nyirokcsomói is megvannak dagadva, az orvosok nem tudnak a köhögéssel mit kezdeni, mivel szteroidot nem kaphat. Amúgy vidám a másik kutyussal végig sétálja a megszokott utat, eszik, iszik, de két hete volt az először, hogy elkezdett féloldalra menni, akkor felvettük és friss levegőre vittük, másnap olyan volt mintha előző este semmi nem történt volna. Azonban azóta előfordult még kétszer, utolsó tegnep este. Mi lehet ez? Fel kell készülnünk a legrosszabbra? Meghasad a szívem, de nem szeretném hogy szenvedjen. Mit tanácsol? Előre is köszönöm.

2016.10.09

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A köhögéssel kapcsolatban nem tudom milyen kivizsgálások történtek. Mellkas rtg , szív ultrahang, ekg elengedhetetlen a diagnózis meghozatalához. Ha megvan a diagnózis, akkor lehet kezelni is a kuytust. Persze az is lehet a folyamatosan romló légcsőszűkülete miatt köhög.Ebben a korban viszont sajnos már minden nap ajándék. A féloldalas járás, tántorgás utalhat agyvérzésre, agydaganatra, agyi hypoxiára- szívproblémára visszavezetve, szóval rendkívül sok minden lehet, vizsgálat nélkül csak találgatni tudunk.

Jobbulást.Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem