EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kivánok.
Abban az ügyben szeretnék kérdést feltenni hogy nemrég befogadtam egy kutyust az oltásoknak már utána néztem,de észrevettem rajta hogy hámlik a bőre mintha korpás lenne és a jobb könyökénél van egy száraz folt. Mi lehet a baja?
És még azt szeretném megkérdezni hogy nagyjából mennyibe kerülne a bőrvizsgálat?

2016.10.19

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Látatlanban nem tudok mit mondani, rengeteg dologtól lehet. Az oltások árában a legtöbb helyen alap vizsgálat is benne van, úgyhogy véleményem szerint nem kell ezért plusz összeget fizetnie. Egy szakvizsgálat bőrgyógyász szakállatorvosnál 5000-10000 ft között mozog. DE első körben nincs erre szükség még. Ha kiegészítő vizsgálatok kellenek- bőrkaparék, stb-, annak az árát a helyi állatorvos szabja meg attól függően, hogy melyik labornál dolgoztat. Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem