EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok . Először is vasárnapi napon a cicám fogta magát és kiugrott a 4 emeletröl egy madár után , szerencsétlen elég rosszul esett , állatorvoshoz el is vittem meg röntgenezték kapott fájdalom csillapítót . Viszem ma vissza a cicát kontrollra . A következő lenne a kérdésem nem 100% de lehet eltört a cica álkapcsa és az mondta az orvos hogy lehet meg kell műteni , de viszont az már nagyon drága lenne,mi a teendő az ilyen esetrkben ? Már amit csak tudtam mindent kifizettem gyógyszerktöl vizsgálatoktol kezdve ,de a műtétet azt nem hiszem ráadásul itt Miskolcon meg se tudják műteni , csak nyíregyháza vagy Debrecen . Ön állat orvos biztos volt már hasonló esete adna nekem erre valami választ mert teljesen kétségbe vagyok esve .

2016.10.25

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Sajnos ma már az állattartás luxus. Kölykös gazdiknak én azt szoktam tanácsolni, hogy minden hónapban rakjanak félre egy kis pénzt, hogy ha baj van, tudjanak mihez nyúlni,  vagy kössenek az állatra biztosítást. Egy komolyabb belgyógyászati kivizsgálás, vagy műtét ára is gyakran 100 000 ft felett sem áll meg. Aki Önhöz hasonló helyzetbe kerül, és nincs cicának félrerakott pénze, az vagy a rokonaitól ismerőseitől kér kölcsön, vagy keres valami állatvédő alapítványt, hátha tudnak segíteni.

Sok sikert! Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem