Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok ! Van egy Tacsikeverék kis kutyánk , 18 án sürgősen orvoshoz kellet vinni . Ugyanis nem tudott lábra állni , meg merevedett folyt a nyála is ,kapott injekciót meg írtak fel neki gyógyszert Rheumocam 1mg rágótablettát . Állítólag becsípődése volt , ma újból az történt vele ,azt szeretném kérdezni hogy segítsek mielőbb rajta . Az a baj elég sokat kell buszozni vele kb egy órát kéne neki szenvedni . Ma én úgy segítettem rajta hogy finoman masszíroztam a gerincét és el múlt neki . Nem lehet- e hogy idegi alapon is elő fordul , ugyan is a kutyus menhelyes volt . Idén májusban műtötték sérvvel s egyben ivartalanították , harmadik hónapja fogadtuk örökbe . Köszönöm szíves válaszát . Szép napot !

2017.08.23

Állatorvos

A leírás alapján a probléma gerinc eredetűnek tűnik. Vigyék vissza a kutyát az orvoshoz. Meg kellene tudni, hogy nincsen-e a kutyának porckorong sérve.

Vissza a kérdésekhez