EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok!
4 napja került hozzánk egy 3 hónapos francia bulldog kiskutya, akinek 4 napja hasmenése van. Voltunk vele orvosnál, aki a bolus adstringens nevű tablettát ajánlotta. Ebből kap naponta 3x fél szemet és emellé hipoallergén száraztápot kap. Eddig még nem múlik neki a hasmenése, mennyi idő múlva érdemes újra orvoshoz fordulni? Jó ez ha száraz tápot kap?

2017.09.11

Állatorvos

Ha 3-4 nap alatt egy hasmenés nem rendeződik a kezelés ellenére sem, akkor orvoshoz kell újra menni. Természetesen ha rosszabbodik az állat állapota, akkor hamarabb. Szerintem érdemes lenne bélsárvizsgálatot csinálni, hogy kiderüljön nincsen-e kórokozó a háttérben, ami kezelést igényel. Hirtelen tápváltás is okozhat ilyesmit. Szerintem mindenképpen szükséges lenne probiotikum etetése is.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem