Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok! Kutyám mellső lábát 1 éve megműtötték daganattal. A műtét utáni seb szépen meggyógyult, azonban szőr nem nőtt újra rajta, csak a bőr látszik. Így most azon a helyen sérülékenyebb, kis horzsolások is pici sebeket okozhatnak a bőrén. tud esetleg valami krémet, vagy más szert javasolni? Állatorvos szerint ez már így marad, de azért én reménykedem……..

2017.09.17

Állatorvos

Sajnos, ha egy éve nem nőtt vissza a szőr, akkor valószínűleg már nem fog. Gondolom főleg séták alkalmával sérül a terület. Itt elsősorban fizikailag kellene megvédeni a sérülékeny bőrt és nem a keletkezett sérüléseket kellene orvosolni. Nekem most az jutott eszembe, hogy egy pólót kellene adni a kutyára, ami viszonylag feszes és nem zavarja a mozgásban. A műtött lábra rá kellene húzni az egyik ujját és az alját bevarrni. Így védve lenne a terület. Biztosan nem sikerül jól az első próbálkozás, de valami ilyesmit kellene ügyesen alkotni. A sebeket pedig kenhetik például körömvirág krémmel.

Vissza a kérdésekhez