Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok. Olyan kérdéssel fordulnèk önhöz… Van egy 6 hónapos francia bulldog kiskutyánk. Mikor itthon vagyunk teljesen szoba tiszta, nem piszkít be sehova. Maximum 2 órát van egyedül egy nap, és azalatt a két óra alatt általában 2-3 pisi, 2 kaki vár mire hazaèrünk. Van mikor meg is eszi ..Nem hiszem hogy a táppal lenne probléma mert akkor is bepiszkitana ha nem vagyunk itthon. Egy nap 3x kap enni, reggel délben és este, 180 gramm tápot 3 étkezésre lebontva. Nem tudjuk egyszerűen hogy mi lehet a probléma. Fèlne egyedül? Előre is köszönöm a választ.

2017.09.27

Állatorvos

Hat hónapos korban már elegendő a napi 2 étkezés. Valószínűleg szorong a kutya. Ilyenkor szokták javasolni, hogy egy egyszerű kis webkamerával vegyék fel, hogy pontosan mit csinál a kutya. Addig is szoktassák ahhoz, hogy az hogy elmennek és visszajönnek az teljesen normális dolog. Amikor van idejük erre, akkor menjenek el néhány percre, majd térjenek haza a legnagyobb természetességgel. Ne búcsúzzanak sokat és ne örüljenek nagyon a kutyának, amikor hazamennek. Így a kutya azt tanulja, hogy nincsen nagy jelentősége ennek a dolognak, a gazdi jön megy, de mindig hazamegy hozzá. Ha a probléma nem oldódik meg, akkor keressenek fel egy viselkedésterápiában jártas szakembert (pl.: Dr. Sátori Ágnes).

Vissza a kérdésekhez