Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok. Az lenne a kérdésem, hogy a kutyám mind a 4 tappancsát nyalogatja, miközben a fülében (külső fül) kiütések jöttek ki (gennyes) illetve megjelent 1-2 a nemi szerve körül. Láza is volt a nap folyamán, voltunk állatorvosnál, de csak lázcsillapítót és antibiotikumot kapott és azt mondta várjuk meg, hogy fog-e javulni a helyzet. Mit tudna javasolni? A másik két kutyám nyalja a fülét, ezért inkább elkülönítettem, nehogy elkapják.. Mivel tudnék neki segíteni?

2018.01.24

Állatorvos

Milyen magas volt a kutya hőmérséklete? Otthon is lázas vagy csak a rendelőben mérték? A leírás alapján bennem felmerül az allergia lehetősége is. Ha nem javul a kutya állapota, akkor szerintem hasznos lenne egy bőrkaparék vizsgálat. Ha gennyes hólyagok vannak, akkor azok tartalmának mikrobiológiai vizsgálata is hasznos lenne. Ha az antibiotikum kezelés hatékony és látványosan javul, akkor ezekre nincsen szükség.

Vissza a kérdésekhez