Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó Napot Kívánok!

Egy 14 éves golden retriever tulajdonosa vagyok, és igencsak aggaszt kutyusom állapota. Három napja nem hajlandó ételt és van amikor vizet sem elfogadni. A szemeinél fehéres váladék ült meg, a széklete pedig egészen sötét színű és híg. Két napja hányt utoljára azóta csak küszködik, mint aki hányni szeretne de nem tud. Egészen kedvetlen és levert. Esetleg így látatlanban, a tünetek alapján van valami ötlete hogy mi lehet a baja? Állatorvoshoz holnap után tudjuk csak elvinni, ezért írtam ide, hogy addig hátha van valami megoldás, vagy valami amivel segíthetnék rajta.
Válaszát előre is köszönöm!

2018.03.24

Állatorvos

Felelőtlenség lenne vizsgálat nélkül bármit is javasolnom ebben a helyzetben. Három nap már így is hosszú idő….Öreg kutya, nem eszik, alig iszik és véres (?) hasmenése van…ez kritikus állapot. Ne várjanak holnaputánig ezzel nehogy túl késő legyen!

Vissza a kérdésekhez