Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jo napot kivanok!
Kis yorki kutyanknak van egy olyan problemaja, hogy neha megall egy helyben es csak mered maga ele es ha jatszunk vele neha nyuszit egyet…voltunk vele ket orvosnal egyik azt mondta prosztatgyulladas egy honapig szedett hatféle homeopatias szert…a masik egy honapra ra azt mondta hogy kezdodo tacskobenulas es mondta hogy szedjen izuletjavitot es medrolt adott neki attol rendbe jott masfel honapja erre ma megint kezdte…mit tanacsol melyik lehet az igaz?

2015.01.12

Állatorvos

Vizsgálat nélkül sajnos erre a kérdésre nem tudok válaszolni. Ha furcsa viselkedést észlel, de azt a rendelőkben nem produkálja a kutya, akkor érdemes azt videóra rögzíteni és megmutatni egy állatorvosnak. A prosztatabetegségek tapintással és ultrahangos vizsgálattal diagnosztizálhatók. A porckorongsérv jelentős fájdalommal jár, de nem csak alkalmilag. A porckorongok állapotát röntgennel, gerincfestéssel, MRI és CT vizsgálatokkal lehet vizsgálni.

Vissza a kérdésekhez